Başkan Gülen, göletin sözünü aldık

Başkan Gülen, göletin sözünü aldık Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen, AK Parti İlçe Başkanı Ali Arslan ve ilçe koordinatörü Anıl Yetişkin, DSİ Bölge Müdürü Özhan Erdanışman'ı ziyaret ederek ilçedeki yatırımlar ve altyapı projeleri hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Gülen, göletin sözünü aldık

Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen, AK Parti İlçe Başkanı Ali Arslan ve ilçe koordinatörü Anıl Yetişkin, DSİ Bölge Müdürü Özhan Erdanışman'ı ziyaret ederek ilçedeki yatırımlar ve altyapı projeleri hakkında istişarelerde bulundu. Başkan Gülen, yapılan görüşmelerin ilçenin kalkınması ve gelişmesine katkı sağlayacağını belirterek ziyaretten memnuniyetini dile getirdi ve özellikle Gölet'in tamiratının hızlandırılmasıyla ilgileneceklerine dair müdürden söz aldıklarını söyledi.

Başkan Gülen: Gölet'in hızlandırılmasının sözü aldık

Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen, AK Parti İlçe Başkanı Ali Arslan ve ilçe koordinatörü Anıl Yetişkin, DSİ Bölge Müdürü Özhan Erdanışman'ı ziyaret ederek ilçede devam eden yatırımlar ve altyapı projeleri hakkında istişarede bulundu, müdürden Gölet'in tamiratının hızlandırılmasıyla ilgili söz aldı.

Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen, AK Parti İlçe Başkanı Ali Arslan ve ilçe koordinatörü Anıl Yetişkin ile birlikte DSİ Bölge Müdürü Özhan Erdanışman'ı makamında ziyaret ederek, ilçede devam eden yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulundu. Başkan Gülen ve beraberindekiler, DSİ Bölge Müdürü Erdanışman ile görüşerek ilçenin altyapı ve su temini gibi önemli konularını ele aldılar. Ziyaret kapsamında, ilçenin ihtiyaçları ve devam eden projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonrasında Başkan Gülen, yapılan istişarelerin ilçenin kalkınması ve gelişmesine katkı sağlayacağını belirtti ve DSİ Bölge Müdürü Erdanışman'a teşekkür etti.

'SÖZÜNÜ ALDIK'

Konu hakkında Gündoğmuş Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Başkan Gülen, "Bölge müdürümüzü, ilçe başkanımızla birlikte ziyaret ederek ilçemizdeki önemli konuları istişare ettik. Yakın ilgisinden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Özellikle Gölet'in tamiratının hızlandırılmasıyla ilgileniceği sözünü aldık" dedi. - Özlem Kaygusuz

Başkan Gülen göletin sözünü aldık