Çatalkaya'dan öneriler

Çatalkaya'dan öneriler İYİ Parti Gündoğmuş İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, Belediye Başkanı Ali Gülen'e yönelik sert eleştirilerde bulunarak, hizmetlerdeki yetersizliği ve siyasi taktiklerin yerine bilimsel temelli projeler önerdi.

Çatalkaya'dan öneriler

İYİ Parti Gündoğmuş İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, Belediye Başkanı Ali Gülen'e yönelik sert eleştirilerde bulunarak, hizmetlerdeki yetersizliği ve siyasi taktiklerin yerine bilimsel temelli projeler önerdi.

İYİ Parti Gündoğmuş İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, yerel seçimlerin ardından üç ay geçmesine rağmen Belediye Başkanı Ali Gülen'in hizmet konusunda yetersiz kaldığını iddia ederek sert eleştirilerde bulundu. Çatalkaya, "Halkın tercihi ile göreve seçilen Sayın Başkan, enkaz devraldığını ve borçlar nedeniyle eleman çıkaracağını söyleyerek mazeret üretmektedir. Ancak 10 yıldır belediye başkan yardımcısı olarak görev yapan Sayın Gülen, neden bu durumlara önceden müdahale etmemiştir?" dedi.

‘GÜNDOĞMUŞ’UN ZAMAN KAYBEDECEK LÜKSÜ YOK’

Çatalkaya, Başkan Gülen'in seçmenlere karşı sorumluluklarını yerine getirmediğini vurgulayarak, "Gündoğmuş'un zaman kaybedecek lüksü yok. Siyaseti bir kenara bırakın ve şehre liderlik edin. Ekonomiyi canlandıracak projeler hazırlayın, biz de destek verelim," çağrısında bulundu. Belediye hizmetlerinin asli görevler olduğunu hatırlatan Çatalkaya, şehrin bilimsel veriler ışığında geliştirilmesi gerektiğini ve aksi takdirde belediyenin kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalabileceğini belirtti. – Özlem Kaygusuz

Çatalkayadan öneriler