ÇEDES Kültür Şenliği düzenlendi

ÇEDES Kültür Şenliği düzenlendi Gündoğmuş'ta, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın iş birliğiyle düzenlenen ÇEDES Kültür Şenliği'nde, öğrenciler geleneksel oyunlar oynayarak ve müzik dinletisine katılarak millî ve kültürel değerleri pekiştirdi.

ÇEDES Kültür Şenliği düzenlendi

Gündoğmuş'ta, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın iş birliğiyle düzenlenen ÇEDES Kültür Şenliği'nde, öğrenciler geleneksel oyunlar oynayarak ve müzik dinletisine katılarak millî ve kültürel değerleri pekiştirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın iş birliğiyle yürütülen "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında, Gündoğmuş’ta öğrenciler için kapsamlı bir Kültür Şenliği düzenlendi. Etkinlik, Gündoğmuş Belediye Başkanlığı piknik alanında gerçekleştirildi.

Şenliğe, ilçedeki okullarda öğrenim gören öğrenciler, okul idarecileri, değerler eğitimi kulübü danışman öğretmenleri ve ÇEDES okul temsilcisi öğretmenler katıldı. Etkinlikte, geleneksel çocuk oyunları oynandı ve müzik dinletisi yapıldı. Gündoğmuş İlçe Müftülüğü tarafından öğrencilere çeşitli ikramlar sunuldu.

Bu etkinlik, öğrencilerin millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerleri benimsemeleri, korumaları ve geliştirmeleri amacıyla düzenlendi. Ayrıca, öğrencilerin çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlanması hedeflendi. Öğrencilerin akıl, kalp ve estetik dengelerini sağlamış, bedensel ve sosyal açıdan dengeli bireyler olarak yetiştirilmeleri amaçlandı. – Özlem Kaygusuz

ÇEDES Kültür Şenliği düzenlendi