Dikkat çeken hizmet

Dikkat çeken hizmet Gündoğmuş'un Köprülü Mahallesinde yol yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarda görev alan ekibin Alanya Belediyesi'ne ait olması ise dikkatleri çekti.

Dikkat çeken hizmet

Gündoğmuş'un Köprülü Mahallesinde yol yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarda görev alan ekibin Alanya Belediyesi'ne ait olması ise dikkatleri çekti.

 

Alanya Belediyesi’nden, Gündoğmuş’a hizmet

Gündoğmuş'un Köprülü ve Çaltı Mahallelerinde yol yapım çalışmaları yapıldı. Bu yolların bakım, onarım ve sıkılaştırma çalışmalarında Alanya Belediyesine ait Fen İşleri Müdürlüğü ekibinin Gündoğmuş sınırları içerisinde hizmet vermesi dikkat çekti.

YAYLA VE BAHÇE YOLLARININ BAKIMI YAPILIYOR

Gündoğmuş'ta Alanya Belediyesi'ne ait araçlar, çeşitli hizmetler için çalışmalarını sürdürüyor. Alanya Belediyesi'nin araçları, yol bakımı ve yapımı gibi alanlarda etkin bir şekilde faaliyet göstererek Gündoğmuş ilçesine de katkı sağlıyor. Köprülü Mahallesinde bulunan Yazlar, Yannas, Ali Deresi, Cinin, Karaketir yolu, Kuyumcu yolu, Devletdibi yolu ve Köprülü’nün Başyaylası olarak bilinen yollar en iyi şekilde yapılıyor. Ayrıca Çaltı Mahallesinin de özellikle yaz aylarında kullandığı ve orman yolu olarak bilinen hattın Garamugar yol ayrımına kadar yapılıyor.

ÇALTI VE KÖPRÜLÜ’YE YOL HİZMETİ ALANYA BELEDİYESİNDEN

Köprülü Mahallesi Muhtarı Ali Kurtbaş, Gündoğmuş gazetesine yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Köprülünün özellikle yaz aylarında ihtiyaç duyduğumuz yol bakımını, bu yıl Alanya Belediyesi ekipleri gerçekleştiriyor. Gündoğmuş Belediyesinden talebimiz oldu. Ama greyderin Bedan Mahallesinden başladığını, sıra gelince yapılacağını söylediler. 1. Aza Musa Yavuz, yollarımızın fotoğrafını çekip Ali Gülen Başkanımıza atmış. Başkan beyde, “Anladım Musa” diye yazmış. Başka her hangi bir geri dönüş olmadı. Biz de bunun üzerine Çaltı Mahallesi Muhtarı Turan Kurt ile beraber Alanya Belediyesinden talepte bulunduk. Sözümüzü ikiletmediler. Hemen iki gün içinde araçları gönderdiler. Yollar, kepçe, silindir, kamyon ve grayder ile aynı asfalt gibi yuvarak, en kaliteli şekilde yapıyoruz. Alanya Belediyesinin çalışan işçilerinden de çok memnunuz. Araçlarına sahip çıkıyorlar. Araçlarının içleri de çok temiz. En ufak leke yok. Bana bile muhtarım ayakkabı ile çıkacaksan, naylon serelim öyle çık dediler. Şunu da söylemeliyim ki, Alanya Belediyesinin buraya gelen ekipleri sanki işi pazarlığa almış gibi çok iyi çalışıyorlar. Karaketir yolumuzda mesaileri bitmesine rağmen, akşam saat 19:00’e kadar çalıştılar. Alanya Belediye Başkanından Allah razı olsun. Buraya gelen ekiplere de vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı köylüm adına ayrıca çok teşşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.- Özlem Kaygusuz

Dikkat çeken hizmet