Domuz sürüleri ile başımız dertteq

Domuz sürüleri ile başımız dertte Gündoğmuş'ta artan domuz sürüleri, vatandaşların bahçelerine zarar vererek sorun oluşturuyor. Sürü halinde ilerleyen domuzlar Eskibağ Mahallesi'nde objektiflere yansıdı.

Domuz sürüleri ile başımız dertte

Gündoğmuş'ta artan domuz sürüleri, vatandaşların bahçelerine zarar vererek sorun oluşturuyor. Sürü halinde ilerleyen domuzlar Eskibağ Mahallesi’nde objektiflere yansıdı.

Gündoğmuş’ta domuz sürüleri, bazı mahallelerde vatandaşların bahçelerine girerek büyük zarar veriyor. Geçtiğimiz haftalarda Eskibağ Mahallesi'nde görülen domuz sürüleri, bir vatandaşın kamerasına yansıdı.

ÜRÜNLER TELEF OLUYOR

Mahalle sakinleri, geçmişte domuz sürülerinin nadiren görüldüğünü, ancak son zamanlarda sayılarının önemli ölçüde arttığını belirtti. Vatandaşlar, domuzların bahçelere girerek ekili alanlara ve ürünlere zarar verdiğini ifade ediyor.

VATANDAŞLAR ÇÖZÜM İSTİYOR

Bu soruna çözüm bulmaya çalışan bazı vatandaşlar, domuzları avlayarak durumu kontrol altına almaya çalışıyor. Ancak bu yöntemle sorunun ne kadar çözülebileceği konusunda endişeler devam ediyor. – Özlem Kaygusuz

Domuz sürüleri ile başımız dertte