Gülen'den destek sözü

Gülen'den destek sözü Antalya Gündoğmuş'lular Derneği Başkanı Cengizhan Akın ve yönetimi Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen'i ziyaret etti. Ziyarette Gülen, derneğe destek sözü verdi.

Gülen’den destek sözü

Antalya Gündoğmuş’lular Derneği Başkanı Cengizhan Akın ve yönetimi Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen’i ziyaret etti. Ziyarette Gülen, derneğe destek sözü verdi.

Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen'i ziyaret eden Antalya Gündoğmuş’lular Derneği Başkanı Cengizhan Akın ve yönetimi, dernek olarak ilçeye destek sağlamak adına yapılan çalışmaları ve gelecek projeleri hakkında bilgi verdi.

‘EKTİYSEK BİÇECEĞİZ’

Akın'ın ziyaret sırasında yaptığı konuşmada vurguladığı önemli bir nokta ise Gülen’in Dernek açılışında söylediği "Ektiysek biçeceğiz." Sözü oldu. Bu sözlerle, dernek olarak üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye kararlı olduklarını ve ilçeleri için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

DURAK ATAĞI

Dernek olarak yapmayı planladıkları çalışmalar arasında, Antalya'da Gündoğmuş’lular için bir durak yeri oluşturulması da bulunuyor. Bu konuda Kepez Belediye Başkanı ve UKM'ye başvurduklarını aktaran Akın, mevcut durakların yetersiz olduğunu ve insanların beklemek zorunda kaldığını belirtti. Bu durumu önlemek adına derneklerinin bulunduğu yerde bir durak oluşturulmasını önerdiklerini dile getirdi.

ÇOCUKLARA BURS DESTEĞİ

Ayrıca, dernek olarak 29 mahalledeki 29 çocuğa burs verme kararı aldıklarını da açıklayan Akın, bu konuda da derneğin biriken kaynaklarını kullanacaklarını ifade etti. Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen ise ziyaret sonunda derneğe tam destek olacaklarını sözünü verdi. Gülen, derneğin çalışmalarını önemsediklerini ve ilçeye katkı sağlayacak her türlü projeyi destekleyeceklerini belirtti. -Özlem Kaygusuz

Gülen’den destek sözü