Gündoğmuş'a veda etti

Gündoğmuş'a veda etti Gündoğmuş'ta uzun yıllar görev yapan Mehmet Kaya, ilçeden ayrılarak memleketi Finike'de yeni bir hayata başlıyor. Kaya'nın gidişi Gündoğmuş'taki sevenlerini hüzünlü anlar yaşattı.

Gündoğmuş’a veda etti

Gündoğmuş’ta uzun yıllar görev yapan Mehmet Kaya, ilçeden ayrılarak memleketi Finike'de yeni bir hayata başlıyor. Kaya’nın gidişi Gündoğmuş’taki sevenlerini hüzünlü anlar yaşattı.

Formun Üstü

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar bölümünde uzun yıllar hizmet veren Mehmet Kaya, Gündoğmuş'a veda etti. Memleketi Finike'de yeni bir hayata başlayacak olan Kaya, görev yaptığı süre boyunca Gündoğmuş'ta sevgi ve saygıyla anılan bir isim haline geldi. Kaya, sadece meslektaşları arasında değil, aynı zamanda bölge halkı arasında da sevgi ve saygı kazanmıştı. Yaptığı işi özveriyle sürdüren Mehmet Kaya, insan ilişkilerindeki güler yüzü ve yardımsever tavırlarıyla tanınıyordu. Gündoğmuş'a olan katkıları ve pozitif enerjisiyle tanınan Kaya'nın ayrılışı, bölgedeki birçok kişiyi derinden üzdü. Gündoğmuş'ta bıraktığı izler ve anılar, uzun süre hatırlanacak ve özlenecek.

‘YÜREĞİ KOCAMAN GÜZEL İNSAN’

Gitmeden önce Gündoğmuş Gazetesi’ni de ziyaret eden Kaya, imtiyaz sahibi Mesut Uygur ile görüşerek ilçeye veda ettiğini söyledi. Kaya’nın yaptığı ziyaret ile açıklamada bulunan Uygur, kendisinin Gündoğmuş’a değer katan bir isim olduğu vurgusunu yaparak sosyal medya üzerinden duygu dolu bir mesaj paylaştı. “iyilik adına hakikaten hakkında çok şey yazılacak yüreği kocaman güzel bir insanı uğurluyormuşuz bugün. Gidiyorum ben deyip vedaya geldiğini söyledi. Hüzünlenmedim desem yalan olur. Ama diğer yandan kendisi için sıla hasretinin sona erdiğini bilmekte ayrı bir mutluluk verdi bana. Bizler seni çok sevdik. Bizler senden razıydık, Allah'ta senden razı olsun inşallah. Yolun da bahtında açık olsun.

BAŞARILAR DİLEDİ
 

Gündoğmuş'ta yeni ofisimizi yaparken tanıştığımız ve kendisini yeni tanımama rağmen kısa zamanda çok sevdiğim, samimiyetine inandığım büyüğüm, abim gibi gördüğüm Antalya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar bölümünden Mehmet Kaya bugün Gündoğmuş'a veda ettiğini söyledi. Güzel kokulu memleketi Finike'de yeni hayatında başarılar dileriz “ifadelerine yer verdi. Kaya ile Gündoğmuş’taki görevi sırasında tanışan ve kardeş gibi bir bağ edinen İşletmeci Mehmet Ali Topaloğlu ise şu sözlerle veda etti. “Veda etmek, bazen dünayının en zor şeydir bir arkadaşa. Dosta veda etmek çok zor. İnsanlar bu gibi, durumlarda hangi sözü söyleyerek veda edeceğini bilemez. Bogazın düğümlenir, gözlerin dolar, kelimelere yeterseniz kalır, konuşamazsın. Yolun açık olsun abilerin kralı. Ne olursa olsun her şeyde vardır bir hayır. Seni Finike’den buraya ne şartlarda gelmen. Ama nasipte gelip iyi bir arkadaşlık dostluk usta ve çıraklık içinde koskoca 5 yıl su gibi gelip geçti. Bir abi olarak boşluğun dolmaz, biz senden razıydık, Allah ta senden razı olsun, hakkım var ise helal olsun abi” dedi. – Özlem Kaygusuz

Gündoğmuş’a veda etti