Gündoğmuş Merkez İlkokulu'nda Okuma Bayramı kutlandı

 Gündoğmuş Merkez İlkokulu'nda Okuma Bayramı kutlandı Gündoğmuş Merkez İlkokulu'nda ilkokul 1. sınıf öğrencileri için düzenlenen Okuma Bayramı'nda öğrencilere kitap okumanın önemi vurgulandı ve velilere tatillerinde de çocuklarıyla birlikte kitap okumaları tavsiye edildi.

 Gündoğmuş Merkez İlkokulu'nda Okuma Bayramı kutlandı

Gündoğmuş Merkez İlkokulu'nda ilkokul 1. sınıf öğrencileri için düzenlenen Okuma Bayramı'nda öğrencilere kitap okumanın önemi vurgulandı ve velilere tatillerinde de çocuklarıyla birlikte kitap okumaları tavsiye edildi.

Gündoğmuş Merkez İlkokulu'nda bugün, 30 Mayıs 2024 tarihinde, ilkokul 1. sınıf öğrencileri için "Okuma Bayramı" coşkusu yaşandı. Okul yönetimi ve öğretmenlerin yanı sıra velilerin de katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, öğrencilere kitap okumanın önemi vurgulandı. Sınıf öğretmenleri Sayın Sibel Peker ve Sayın Oğuzhan Genç'in önderliğinde düzenlenen bayramda, öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmaları ve tatillerinde de kitaplarla buluşmaları tavsiye edildi. Etkinlik, velilerin ve öğrencilerin katılımıyla coşkuyla kutlandı. – Özlem Kaygusuz

 Gündoğmuş Merkez İlkokulu da Okuma Bayramı kutlandı