Gündoğmuş Müftülüğü'nden lise öğrencilerine kültür ve irfan gezisi

Gündoğmuş Müftülüğü'nden lise öğrencilerine kültür ve irfan gezisi Gündoğmuş Müftülüğü, lise öğrencilerine yönelik düzenlediği Antalya kültür ve irfan gezisinde, Antalya İl Müftülüğü, TDV Kadın Kolları ve İl Gençlik Koordinatörlüğü iş birliğiyle öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Gündoğmuş Müftülüğü'nden lise öğrencilerine kültür ve irfan gezisi

Gündoğmuş Müftülüğü, lise öğrencilerine yönelik düzenlediği Antalya kültür ve irfan gezisinde, Antalya İl Müftülüğü, TDV Kadın Kolları ve İl Gençlik Koordinatörlüğü iş birliğiyle öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Gündoğmuş Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, ÇEDES kapsamında lise öğrencilerine yönelik Antalya kültür ve irfan gezisi düzenledi. Program, öğretmenler ve din görevlilerinin rehberliğinde gerçekleştirildi. Antalya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Kolları ve İl Gençlik Koordinatörlüğü'nün ev sahipliğinde öğrenciler, dolu dolu bir gün geçirdi.

TARİHİ MEKANLAR GEZİLDİ

Gezi, TDV Antalya Gençlik Ofisi'nde kahvaltı ikramı ile başladı. Ardından rehber eşliğinde Kaleiçi, Yivli Minare, Mevlevihane, Şehzade Korkut Camii ve diğer tarihi mekanlar ziyaret edildi. Lara bölgesindeki şelaleyi gezdikten sonra Dokuma Park ve çeşitli diğer mekanlar da gezildi. Öğrenciler, gezi programından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek Müftülüğe teşekkür etti.

MÜFTÜ ŞİMŞEK’TEN TEŞEKKÜR

İlçe Müftüsü Yakup Şimşek, "Programımıza ev sahipliği yapan Antalya İl Müftülüğümüze, Gençlik ve Kadın Kolları Koordinatörlüklerimize, Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğüne, birlikte güzel hizmetler sunduğumuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve öğretmenlerimize, gezi için araç tahsis eden Gündoğmuş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığımıza, ÇEDES kulübünde gönüllü olarak aktif rol alan öğrencilerimize ve hayırsever bağışçılarımıza teşekkür eder, afiyetler dileriz," dedi. – Özlem Kaygusuz

Gündoğmuş Müftülüğü den lise öğrencilerine kültür ve irfan gezisi