Gündoğmuş'ta hastaneye gidecekler dikkat! Sistem değişti

Gündoğmuş'ta hastaneye gidecekler dikkat! Sistem değişti Gündoğmuş'luları da yakından ilgilendiren hastane randevu kayıt sistemi MHRS' de yeni dönem başlıyor.

Gündoğmuş’ta hastaneye gidecekler dikkat! Sistem değişti

Gündoğmuş’luları da yakından ilgilendiren hastane randevu kayıt sistemi MHRS’ de yeni dönem başlıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, düzenlenen "Ulusal Sağlık Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı’nda sağlık hizmetlerinde önemli bir adımı duyurdu. Bakan Koca, ertesi gün randevusu olan hastalar için başlatılacak olan Onaylı Randevu Sistemi'nin pazartesi günü uygulanmaya başlandığını açıkladı.

20.00’YE KADAR YAPILABİLECEK

Bakan Koca, sağlık yöneticileri ve yazılım mühendislerinin katkılarıyla, sağlık hizmetlerini kolaylaştıracak bir altyapı kurulduğunu vurguladı. MHRS' nin yeni dönemde "Onaylı Randevu Dönemi" adı altında başlatılacak sistemin, hastaların randevu işlemlerini akşam saat 20.00'ye kadar yapabileceklerini belirtti.

DAHA VERİMLİ KULLANMA İMKANI

Bakan Koca, Onaylı Randevu Sistemi'nin hastanelere ve hekimlere zamanı daha verimli kullanma imkanı sağlayacağını dile getirdi. Özellikle 65 yaş üstü ve kanser hastalarının bu sistemden istisna olduğunu ve öncelikli olarak hizmet alacaklarını belirtti. Randevu sadakatsizliğiyle boş kalan randevu saatlerinin, bekleyen hastalar için kullanılacağını açıkladı.  Onaylı Randevu Sistemi'nin hayata geçirilmesiyle birlikte, hastaların taleplerine daha hızlı cevap verilebileceği ve randevu süreçlerinin daha düzenli hale geleceği öngörülüyor. Bakan Koca, bu sistemi yakından takip edeceğini ve Randevu Koordinasyon Merkezi'nin faaliyetlerini kişisel olarak denetleyeceğini belirtti. – Haber Merkezi

Gündoğmuş’ta hastaneye gidecekler dikkat! Sistem değişti