'Gündoğmuş'un yüzünün akı olması gerekir'

'Gündoğmuş'un yüzünün akı olması gerekir' Geçtiğimiz günlerde yıllardır atıl vaziyette bulunan Uçansu yolunun onarımını yapan Başkan Gülen, Uçansu için yapılan hizmetin bununla sınırlı kalmayacağını, yeni projelerin yolda olduğunu müjdeleyerek, 'Uçansu Gündoğmuş'un yüzünün akı olması gerekir' dedi.

‘Gündoğmuş’un yüzünün akı olması gerekir’

Geçtiğimiz günlerde yıllardır atıl vaziyette bulunan Uçansu yolunun onarımını yapan Başkan Gülen, Uçansu için yapılan hizmetin bununla sınırlı kalmayacağını, yeni projelerin yolda olduğunu müjdeleyerek, “Uçansu Gündoğmuş’un yüzünün akı olması gerekir” dedi.

YILLARDIR ATIL BEKLİYORDU

Uçansu Şelalesi, yerli ve yabancılar tarafından hayranlıkla ziyaret edilirken atıl vazjyette kalması, vatandaşların büyük tepkilerine yol açıyordu. Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen, seçim sürecinde göreve gelir gelmez gerçekleştireceğini söylediği hizmetlerden Uçansu Şelalesi ile ilgili adımlarını atmaya başladı. Yıllardır atıl vaziyette bulunan Uçansu yolunu onaran Başkan Gülen, vatandaşların büyük takdirini toplamış, halkın çok uzun zamandır bu konuda talebi olduğunu da dile getirmişti.

VATANDAŞLARIN TALEBİ VARDI

Gündoğmuş Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen, "Uçansu Şelalesi'nin Gündoğmuş'un yüzünün akı olması gerekir. Biz başkan yardımcısıyken çok söyledik ama kimse dikkate almadı. Göreve gelir gelmez de ilk hedeflerimizden biri bu olmalıydı. Bu imkanlarımızla yapabileceğimiz bir şeydi. Vatandaşın da çok talebi vardı" dedi.

‘TOZUN TOPRAĞIN İÇİNDE KALIYORLAR’

Uçansu Şelalesi için başka projelerinin de olduğunu ve o bölgenin vatandaşların rahat edebileceği bir alana dönüşeceğini söyleyen Gülen, "Bayramda Uçansu Şelalesi'ne ziyarette bulundum. Vatandaşların orada piknik yaparken zorlandığını gördüm. Toprağın üzerinde oturuyorlardı, tozun içerisinde. Allah izin verirse ilk mesaiden sonra hiçbir şey yapmasam bile beyaz çakıl dökeceğim. İnsanları o tozdan kurtaracağım. Bir de vatandaşların yerde ızgara yaptığını gördüm. Düzgünce ızgara yapabilecekleri yerler yapacağım" diye konuştu.

Vatandaşlar daha rahat edecek

Başkan Gülen, Uçansu Şelalesi'nin yeni projelerle şelalenin çevresinin düzenleneceğini ve vatandaşların rahat edebileceği bir alan haline getirileceğini duyurdu.

Başkan Gülen, geçtiğimiz günlerde yıllardır atıl vaziyette bulunan Uçansu yolunun onarımını tamamlayarak hizmete sundu ve Uçansu Şelalesi için yeni projelerin yolda olduğunu müjdeledi. Gülen, "Uçansu Gündoğmuş’un akı olması gerekir" diyerek, şelalenin bölge için önemini vurguladı.

‘BEYAZ ÇAKIL SERİMİ YAPACAĞIZ’

Yıllardır atıl durumda olan Uçansu Şelalesi'nin yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından hayranlıkla karşılandığını ancak eksikliklerin büyük tepkilere yol açtığını belirten Başkan Gülen, seçim vaatleri arasında bu konuya özel bir önem verdiğini dile getirdi. Vatandaşların uzun süredir beklediği bu adımlarla ilgili olarak, "Bayram ziyaretimde vatandaşların toz içinde piknik yapmaktan zorlandıklarını gördüm. İlk fırsatta beyaz çakıl serimi yaparak bu duruma son vereceğiz. Ayrıca, düzenli piknik alanları oluşturarak vatandaşların daha rahat etmelerini sağlayacağız" şeklinde konuştu. – Özlem Kaygusuz

‘Gündoğmuş’un yüzünün akı olması gerekir’