İl Başkanı Çetin'den Gündoğmuş ziyareti

İl Başkanı Çetin'den Gündoğmuş ziyareti Seçim dönemindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren Çetin, Gündoğmuş'ta da partilileriyle bir araya geldi.

İl Başkanı Çetin’den Gündoğmuş ziyareti

Seçim dönemindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren Çetin, Gündoğmuş’ta da partilileriyle bir araya geldi.

 

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, partisinin ilçe başkanlığını ziyaret etti. Ziyaret sırasında, seçim sürecinde gösterdikleri çaba ve emeklerinden dolayı dava arkadaşlarına teşekkürlerini iletti. Ayrıca, Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Çetin, ziyaretin sonunda birlik ve beraberlik mesajları vererek partililere önemli bir dayanışma çağrısı yaptı.

GÜLEN TEŞEKKÜR ETTİ

Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda, “İl başkan yardımcılarımız, il koordinatörümüz Anıl Yetişkin ve ilçe teşkilatımız hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi. – Özlem Kaygusuz

İl Başkanı Çetin’den Gündoğmuş ziyareti