Liseliler mezun oldu

Liseliler mezun oldu Gündoğmuş Çok Programlı Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri, düzenlenen mezuniyet töreni ile liseye veda etti. Törene katılan Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen, öğrencilere üniversiteye geçiş sınavında başarılar diledi.

Liseliler mezun oldu

Gündoğmuş Çok Programlı Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri, düzenlenen mezuniyet töreni ile liseye veda etti. Törene katılan Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen, öğrencilere üniversiteye geçiş sınavında başarılar diledi.

Mezuniyet töreni, okul bahçesinde gerçekleştirildi ve öğrencilerin yanı sıra aileleri, öğretmenler ve ilçe protokolü de katılım gösterdi. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından okul müdürü ve Belediye Başkanı Ali Gülen konuşmalarını yaptı.

BAŞKAN GÜLEN BAŞARI DİLEDİ

Başkan Gülen, konuşmasında mezuniyetin öğrenciler için bir dönüm noktası olduğunu vurguladı ve şunları söyledi: "Gündoğmuş Çok Programlı Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri için düzenlenen mezuniyet törenine katıldık. Öğrencilerimize üniversiteye geçiş sınavında başarılar diliyorum. Eğitim hayatınızın bu önemli adımında hepinize başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun."

BAŞARILAR TAÇLANDI

Törende, okul birincisi ve diğer dereceye giren öğrencilere plaket ve ödüller takdim edildi. Mezun öğrenciler, öğretmenlerinden diplomalarını aldıktan sonra keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadılar. Törenin ardından öğrenciler ve aileleri, müzik eşliğinde düzenlenen kokteylde bir araya gelerek bu anlamlı günü kutladılar. Öğrenciler, lise hayatlarının son gününde arkadaşları ve öğretmenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi. Gündoğmuş Çok Programlı Anadolu Lisesi, bu yıl da birçok başarılı öğrenci yetiştirmenin gururunu yaşarken, mezun olan öğrenciler de üniversite sınavına odaklanarak eğitim hayatlarındaki bir sonraki adım için hazırlıklarını sürdürüyor. – Özlem Kaygusuz

Liseliler mezun oldu