MHP'den Gülen'e hayırlı olsun ziyareti

MHP'den Gülen'e hayırlı olsun ziyareti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Onur Temel ve İl Yönetimi, Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP’den Gülen’e hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Onur Temel ve İl Yönetimi, Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TEMEL “HAYIRLI OLSUN”

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Onur Temel, İl ve İlçe Yönetimi ile birlikte Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Antalya İl Başkanı Onur Temel ziyaret kapsamında şunları söyledi. “Gönül Antalya’nın tamamında başarılı olmak isterdi ama olmadı. Milletin iradesine saygı duymak gerekir. Bu dönem daha iyi hazırlanıp önümüze bakacağız. Hayırlı olsun.”

GÜLEN “TEŞEKKÜR ETTİ”

Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen, 31 Mart Yerel Seçimleri için hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Onur Temel ve İl Yönetimini makamında ağırladı. Nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Gülen, “Seçim döneminde bizi en çok zorlayan şeylerden biri partinin aleyhinde yapılan çalışmalar oldu. Biz aday olacağımız zaman Mehmet başkanla konuştuk. Sonradan bir adaylık söz konusu değildi. Ama sonrasında yapılanlar hiç hoş şeyler değildi. Parti beni aday gösterdi. Herkes saygı duyması gerekirdi. Ben Allah’ın izni ile beş yıl düşünüyorum. Ağzımızın tadıyla bırakmak istiyorum. Ama partimiz tekrar aday göstermek isterse o ayrı tabi. Beş yıl boyunca kendimiz için değil, Cumhur ittifakı için çalışmamız gerekir” dedi. –Mesut Uygur

MHP’den Gülen’e hayırlı olsun ziyareti