'Şahsi menfaat gütmeden çalıştık'

'Şahsi menfaat gütmeden çalıştık' Gündoğmuş İYİ Parti İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, partisinin ilçe teşkilatı ve dava arkadaşlarıyla birlikte şahsi menfaat gütmeden çalıştıklarını belirterek, Antalya Milletvekili Aykut Kaya'nın istifa açıklamasını çelişkili bulduğunu ifade etti.

‘Şahsi menfaat gütmeden çalıştık’

Gündoğmuş İYİ Parti İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, partisinin ilçe teşkilatı ve dava arkadaşlarıyla birlikte şahsi menfaat gütmeden çalıştıklarını belirterek, Antalya Milletvekili Aykut Kaya'nın istifa açıklamasını çelişkili bulduğunu ifade etti.

Gündoğmuş İYİ Parti İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, görev sürecine ilişkin bir açıklama yaparak, parti teşkilatının ve dava arkadaşlarının emeklerini vurguladı. Çatalkaya, 25 Ekim 2017 tarihinden itibaren kurucu ilçe başkan yardımcısı olarak görev aldıklarını belirterek, 29 Mart 2020 tarihinde yapılan kongrede %98 oy alarak ilçe başkanı seçildiğini ifade etti. Çatalkaya, görev süresince şahsi menfaat gütmeden, parti teşkilatının, mahalle başkanlarının, üyelerin, gönüllülerin ve tüm dava arkadaşlarının birlikte çalışarak Türk milletinin ve memleketin menfaatini üstün tuttuklarını dile getirdi.

AYKUT KAYA’NIN İSTİFASINI DEĞERLENDİRDİ

Son dönemde Antalya Milletvekili Aykut Kaya'nın istifa açıklamasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Çatalkaya, bu açıklamanın kendilerini ve partiyi haksız yere zan altında bıraktığını belirtti. İlçe teşkilatlarının ve partililerin hiçbir kişisel beklenti içinde olmadan çalıştıklarını vurgulayan Çatalkaya, binlerce insanın kendilerine inanarak destek verdiğini ve bu desteğin hakkını vereceklerini ifade etti. – Özlem Kaygusuz

‘Şahsi menfaat gütmeden çalıştık’