Yaz Kur'an Kursları başladı

Yaz Kur'an Kursları başladı Gündoğmuş Müftülüğü, 4-22 yaş arasındaki tüm öğrencilerin katılımıyla 2024 Yaz Kur'an Kursları'nın başladığını ve dini eğitim ile etkinliklere davet edildiğini duyurdu.

Yaz Kur’an Kursları başladı

Gündoğmuş Müftülüğü, 4-22 yaş arasındaki tüm öğrencilerin katılımıyla 2024 Yaz Kur'an Kursları'nın başladığını ve dini eğitim ile etkinliklere davet edildiğini duyurdu.

Gündoğmuş Müftülüğü, 2024 Yaz Kur'an Kursları'nın başladığını duyurdu. Müftülüğün konferans salonunda İlçe Müftüsü ve görevli personelin katılımıyla gerçekleştirilen açılış programında, öğrenciler de hazır bulundu.

4-22 yaş arasındaki okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki tüm öğrenciler, Kur'an kurslarına davet edildi. Müftülük, bu kurslarda yapılan eğitim ve etkinliklere katılımın önemine vurgu yaptı ve camilerin çocuklarla daha güzel olacağını belirtti.

KURSLARIN İÇERİĞİ VE AMACI

Kurslar boyunca öğrenciler, Kur'an-ı Kerim okuma, temel dini bilgiler, ahlak ve değerler eğitimi gibi konularda eğitim alacaklar. Ayrıca, sosyal ve kültürel etkinliklerle öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.

MÜFTÜLÜĞÜN MESAJI

Müftülük yetkilileri, gençlerin dini bilgilerini arttırmaları ve ahlaki değerlerini güçlendirmeleri amacıyla düzenlenen bu kursların, toplumun manevi değerlerini koruma ve geliştirme açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Bu yılki Yaz Kur'an Kursları, ilçe genelindeki cami ve kurs merkezlerinde düzenlenecek olup, katılmak isteyen öğrencilerin kayıt yaptırmaları gerektiği belirtildi. – Özlem Kaygusuz

Yaz Kur’an Kursları başladı