Yılın ebesi Gündoğmuş'tan

Yılın ebesi Gündoğmuş'tan Gündoğmuş Devlet Hastanesi'nde görev yapan Ebe Nimet Sönmez,  Ebeler ve Hemşireler Günü Programı'nda ödül aldı. Emine Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın katılımıyla gerçekleştirilen Ebeler ve Hemşireler Günü Programı'nda Gündoğmuş'tan Ebe Nimet Sönmez, 'Yılın ebesi' ödülüne layık görüldü.

Yılın ebesi Gündoğmuş’tan

Gündoğmuş Devlet Hastanesi'nde görev yapan Ebe Nimet Sönmez,  Ebeler ve Hemşireler Günü Programı'nda ödül aldı.

Emine Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın katılımıyla gerçekleştirilen Ebeler ve Hemşireler Günü Programı'nda Gündoğmuş'tan Ebe Nimet Sönmez, “Yılın ebesi” ödülüne layık görüldü.

‘BÜYÜK MUTLULUK DUYDUM’

Başkan Ali Gülen, ”Gündoğmuş’un ismini değişik alanlarda başarıları ile duymak bizleri her zaman onurlandırıyor. Haberi aldığımda da ilçemiz adına büyük mutluluk duydum” diyerek tebrik etti.

‘KURA İLE SEÇİLMEK HEYECANLANDIRDI’

Ebe Nimet Dönmez de kura yolu ile hakkaniyetli bir şekilde seçim yapan İl Sağlık Müdürü Evren Ekingen’e teşekkür ederek, “Tabi ki ilk önce ili ve ilçeyi temsil etmek bizim için çok önemli. Ama adayların arasından kura ile seçilmiş olmak ayrıca bir heyecanlandırdı’’ dedi.

Gündoğmuş Devlet Hastanesi'nde görev yapan Ebe Nimet Dönmez, Ebeler ve Hemşireler Günü Programı'nda ödül aldı. Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen ve Gündoğmuş Gazetesi imtiyaz sahibi Mesut Uygur, ebe Sönmez’e tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

“2-18 Mayıs Hemşireler Haftası” nedeniyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde, Emine Erdoğan ve Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca'nın katılımıyla düzenlenen Ebeler ve Hemşireler Günü Programı'nda Gündoğmuş büyük onur yaşadı.

ÖZVERİLİ ÇALIŞMASI ÖDÜL GETİRDİ

Programa, Türkiye’nin dört bir yanından görev yapan ebe ve hemşireler katılırken, mesleğe yıllarca hizmet etmiş emekli sağlık çalışanları da onur konuğu olarak yer aldı. Antalya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Evren Ekingen’in de katıldığı törende, Gündoğmuş Devlet Hastanesi'nde görevli Ebe Nimet Sönmez, mesleki başarıları ve özverili çalışmaları nedeniyle ödüllendirildi. Ebe Nimet Sönmez, törende hediyesini alırken büyük alkış topladı.

TEBRİK ZİYARETİ YAPTILAR

Ebe Nimet Sönmez’i perşembe günü Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen ve Gündoğmuş Gazetesi imtiyaz sahibi Mesut Uygur tebrik ederek kutladı. Başkan Gülen, “Gündoğmuş’un ismini değişik alanlarda başarıları ile duymak bizleri her zaman onurlandırıyor. Haberi aldığımda da ilçemiz adına büyük mutluluk duydum. Hatırlarsınız ilçemizde yakın döneme kadar hastane bile yoktu. Sadece sağlık ocağı ile hizmet vermekteydi. Şimdi nereden nereye geldik. Allah’a şükür hastanemizde oldu. Başarıları ile övünebileceğimiz çalışanları da. Ben tekrardan hem hastane Başhekimi Erol Çeliker’i hem de bizleri onurlandıran Ebe Nimet Sönmez'i tebrik ediyor, herkese çalışmalarında başarılar diliyorum’’ dedi.

‘TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİZ’

Gündoğmuş Gazetesi imtiyaz sahibi Mesut Uygur da “Ebe Nimet Sönmez’i İlçe Gündoğmuş Devlet hastanesinde ziyarette bulunduklarını ifade ederek, ebe Nimet Sönmez’in o mutluluğu ve heyecanı halen daha gözlerinden okunuyor. Gündoğmuş birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında da ismini duyurması ve bu duruma katkı yapan, İlçemiz adına bizleri sevindiren Ebe Nimet Dönmez ve Başhekim Erol Çeliker'e teşekkürü bir borç biliriz. Çalışmalarının ve başarılarının daim olmasını diler kendilerini ve hastane yönetimini bir kez daha tebrik eder, kutlarız” ifadelerini kullandı.

‘KURA İLE SEÇİLMESİ AYRIYETTEN HEYECANLANDIRDI’

Gündoğmuş Gazetesi’ne duygu ve düşüncelerini aktarıp süreç hakkında bilgi veren Ebe Nimet Sönmez ise, “Cumhurbaşkanlığı ve Sağlık Bakanı’mız 81 ilden 81 tane ebe ve hemşireyi il sağlık müdürleriyle birlikte bir organizasyon yaptığı için davet etti. Antalya İl Sağlık Müdürü Sayın Evren Ekingen de bunun seçimini kura ile yaptı. Bu sürece dahil olabilmek için ilk önce hastanenin başhekimi bir ebe ve hemşireyi aday olarak gösterdi. Gündoğmuş Devlet Hastanesi’nin ebe adayı bendim. Normalde aslında daha önceki yıllarda farklı şekilde seçiliyordu. Bu yıl yeni sağlık müdürümüz kura çekmek istemiş. Aslında bizi en çok heyecanlandıran kısmı buydu. Tabi ki ilk önce ili ve ilçeyi temsil etmek bizim için çok önemli. Ama adayların arasından kura ile seçilmiş olmak ayrıca bir heyecanlandırdı. Daha sonra İl Sağlık Müdürü ile birlikte İstanbul’a davet edildik. Orada bir kutlama yemeğine katıldık. Teşekkür belgelerimiz, sertifikalarımız ve Sağlık Bakanlığı’nın bizler için hazırladığı hediyeler takdim edildi. Bu kutlama yemeğine sayın Emine Erdoğan da katıldı.

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Gündoğmuş Devlet Hastanesi Başhekimi Erol Çeliker ve Ebe Nime Sönmez Antalya İl Sağlık Müdürü Evren Ekingen’e, adaletli olması acısından kura ile belirle yaptığı için teşekkürlerini iletti. Başhekim Çeliker de haklı gururun mutluluğunu yaşadığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür edip, bir kez daha Ebe Nimet Sönmez’i tebrik etti. – Özlem Kaygusuz

Yılın ebesi Gündoğmuş’tan